Cyd Williams topper Voxhot-listen

Titel: Håber Du Ved, uge 23, 2023

Håber Du Ved

Feel good fornemmelse omkring ’håber du ved’

Cyd Williams nye single får fremragende bedømmelser på alle de musikalske parametre, hvilket placerer ham som nummer et på Voxhot-listen.

Lyt til Voxhot-listens top 5, mens du læser artiklen under listen. 

Voxhot-listen

uge 23, 2023

Den 23-årige popsnedker Cyd Williams debuterede fornemt i 2020 med anmelderroste soundtracks til forskellige ungdomsserier. Sidste år blev han en af musikmagasinets Gaffas ’favoritter’ og blandt spillestedet VEGAs ’udvalgte’.

I år er der så lagt i ovnen til et egentligt gennembrud med en EP-udgivelse og koncerter på landets spillesteder og festivaler.

Man kan derfor godt tillade sig at forvente noget særligt, når Cyd Williams nu udkommer med singlen ’Håber du ved’, som topper Voxhot listen i denne uge.

Ørehænger for kvinderne

Det er suverænt kvinderne, der i særlig grad er begejstrede for nummeret ’Håber du ved’. Langt over dobbelt så mange kvinder end mænd, synes godt om nummeret.

Sammenlign med gennemsnit for alle numre

cyd williams - køn statistik

God lytteroplevelse

Lytterne hylder nummeret for de rent musikalske kvaliteter i Cyd Williams drømmende og organiske lydunivers. Det gælder vokalen og bandet, men også teksten og produktionen, får bedømmelser, som ligger markant over gennemsnittet, blandt de seneste 500 gennemførte musiktest.

Input til markedsføring

For at sætte ekstra skub i en effektiv markedsføring, bør der sigtes særligt efter kvinderne.

Størst hitrate opnås i Hovedstaden og på Sjælland og endelig i Syddanmark.

Der er også god grobund for en organisk markedsføring, idet en stor andel, der er glade for nummeret, deler sin information om musik fra mund til mund. Og særligt blandt de flittigste brugere af de sociale medier.

Der bør bruges færre ressourcer på tv og avisartikler. Og de mest begejstrede for nummeret, læser ikke musikanmeldelser.

Voxhot-analysen dokumentere også, at de begejstrede lyttere finder ”Håber du ved” meget radiovenligt. Og den samme gruppe modtager størsteparten af sin information om musik fra radioen.