Artister og bands

Gør din musik synlig for musikbranchen

Se for hvem og hvor, din musik har størst potentiale. Brug Voxhots test og analyser til at målrette din musik til spillesteder, festivaler, pladeselskaber, radiostationer, medier og fans.

Artister og bands

Gør din musik synlig

Lad din musik nå hurtigt og længst muligt ud

Sådan tester du
et musiknummer

1

Upload din sang

Vælg dit eget lytterpanel - eller lad Voxhot gøre det for dig

Voxhot kan teste din musik på et bredt spektrum af lyttere, der er repræsentativt for hele Danmark. På den måde kan du se blandt hvilke målgrupper, din musik har størst potentiale.

2

Send musikken til lytterpanelet

Når du har valgt dit lytterpanel, er vi klar til at teste musikken

Vælger du Voxhots repræsentative lytterpanel, går der tre dage, før du får en færdig analyserapport. Du kan også bruge Voxhot gratis, og selv vælge hvem du vil invitere til dit lytterpanel.

3

Se og download din analyse

Få alle detaljer om musikkens publikum

Voxhot viser dig testpersonernes feedback på 34 forskellige punkter. Se dit resultat og brug vores data til at målrette din musik til de rigtige medier, radiostationer, spillesteder m.m. Voxhot giver dig unik viden til din markedsføring.

4

Del dit resultat med musikbranchens aktører

Lad festivaler, labels og radiostationer finde din musik!

Samtlige danske festivaler, spillesteder, labels, radiostationer og andre medier har gratis adgang til Voxhots database. Her kan de søge og finde musik, der passer til deres målgrupper. Er det dig, de leder efter?

5

Kom på arrangørernes bookingliste

Test 5 af dine musiknumre på blot 5 dage.

Når du har sendt minimum 5 af dine musiknumre til test hos livepublikummet, har du sikret datagrundlag nok til at optræde på livearrangørernes bookingliste. Her er det publikums vurdering, der afgør, hvor på listen du placeres blandt alle andre liveartister.

Start i dag og bliv klogere på dine fans

Kort og godt

Så nemt tester du musik

Upload —
en eller flere sange til Voxhots lytterpanel

Er du i tvivl om hvilken sang, der skal udgives som single - eller som passer bedst til dit line-up/program? Voxhot giver dig indgående geo- og demografisk data om målgrupperne, for den musik du vil have analyseret.

Vælg —
hvem og hvor dit lytterpanel skal være

Voxhot kan sammensætte et repræsentativt lytterpanel for dig, så du kan se dit markedet i hele Danmark - eller i enkelte alderssegmenter, regioner, byer m.m. Du kan også bruge Voxhot til at lave dit eget lytterpanel.

Vent —
efter tre dage har du en detaljeret rapport

Vælger du at teste dine sange på et repræsentativt lytterpanel, går der op til tre arbejdsdage, før du har en færdig analyse, der viser din målgruppe. Arbejder du i musikbranchen, kan du få gratis adgang til Voxhots database.

Opdag —
Vi viser dig musikkens ideelle målgruppe

Voxhot viser dig i detaljer, hvad lytterne synes om musikken. Med et nationalt repræsentativt lytterpanel får du det fulde overblik over musikkens marked. Du kan også søge på konkrete målgrupper og se deres præferencer.

Start i dag

Kom i gang nu. Få gratis adgang til databasen