A&R, management og bookingagenturer

Se markedet for dine artisters udgivelser

Voxhot giver dig repræsentative markedsanalyser, der viser dig musikkens ideelle målgrupper.

Målrettet markedsføring af musikken

Sådan fungerer Voxhot for dig, der er i musikbranchen

1

Upload én eller flere sange

Upload din artists nummer og vælg din type af lytterpanel

Voxhot kan sammensætte et repræsentatitvt lytterpanel for hele Danmark eller specifikke målgrupper. Vælg selv om du vil teste musikken bredt eller på specifikke segmenter. Du kan også sammensætte dit eget lytterpanel og bruge Voxhot internt.

2

Send musikken til
lytterpanelet

Når du har valgt dit lytterpanel, starter Voxhot testen

Vi spiller musikken for lytterpanelet, som evaluerer, vurderer og giver feedback på sangen(e). Efter tre dage får du en detaljeret rapport, der viser musikkens ideelle målgrupper.

3

Download rapporten

Få alle detaljerne om musikkens publikum

Voxhot sender dig en detaljeret rapport med feedback fra testpersonerne. Se bl.a. til hvilke aldersgrupper og hvor i landet, at markedspotentiale er størst. I alt får du feedback på 34 punkter inkl. eventuelle kommentarer fra panelet.

Kom i gang nu og se hvilke
målgrupper, der efterspørger din artist

Et unikt værktøj

Se hvad brugerne siger

“Som sangskriver har jeg været glad for at bruge Voxhot til at få en fornemmelse af, hvordan min single ville klare sig, og hvor i landet man kunne lide sangen”

Niels Mosumgaard, musiker og sangskriver

Outlandish

Det har været rigtig sundt for os at blive testet på Voxhot, og få et kig lige ind i hvad folk siger til vores musik. Vi har både lært noget nyt, om hvem vores fans er, og vi har fået bekræftet nogle af de antagelser, vi har om os selv.

Waqas,
Musiker, Outlandish.

Copenhagen Records

Voxhot er et stærkt redskab, som vi i fremtiden vil benytte i forbindelse med udvalgte udgivelser. Ligeledes er det en liste, hvor jeg vil følge udviklingen, og se om jeg støder på interessante kunstnere, som jeg ikke har hørt før.

Mathias Laursen
Product Manager, Copenhagen
Records

Nexus Music

Vores oplevelse med Voxhot har været fænomenal i form af forberedelsen til seneste udgivelse af Micky Skeel. Jeg vil klart anbefale Voxhots analyser til alle, som skal ud og have et overblik, over hvilket marked de skal lægge vægt på.

Oskar Avlskarl
A&R Manager, Nexus Music

Den dybeste indsigt

Dine fordele med Voxhot

Se hvilke målgrupper musikken appellerer til

Få feedback fra et repræsentativt lytterpanel og se musikkens ideelle publikum. Vi tegner en profil af målgruppen, og giver dig data, du kan bruge progressivt i din markedsføring.

Se hvad lytterpanelet mener om musikken

Lytterpanelet giver tilbagemeldinger på 34 forskellige punkter. De vurderer bl.a. musikken, lyrikken, produktionen, stemningen m.fl. og har mulighed for at tilføje deres egne kommentarer.

Vælg selv hvordan dit lytterpanel skal være

Sammensæt dit eget lytterpanel eller få Voxhot til at sammensætte et, der er repræsentativt. Du kan få et nationalt billede eller indsigt i markederne for de enkelte regioner i Danmark.

Se hvad, der kendetegner målgruppen

Vi samler lytterpanelets feedback i en overskuelig og detaljeret rapport. Her kan du bl.a. se målgruppens medie-, kultur- og musikvaner og hvad tid på dagen, de helst vil høre din musik.

Start i dag

Udnyt dine artisters fulde potentiale.

Start her