Efterspørgsel på danske og udenlandske liveartister

I bookingmodulet kan du finde de liveartister der er mest efterspurgte. Det være sig blandt samtlige danskere. Blandt specifikke aldersgrupper. Geografier. Eller blandt publikummer der vil besøge et specifikt koncert eller spillested, eller en bestemt festival.

Book de gode liveoplevelser - både blandt danske og udenlandske artister

Sådan bruges bookingmodulet

Søg artist og klik på bookingmodul

Søg en artist på analyseplatformen. Fx ”Magtens Korridorer” og klik på de ”tre prikker” ud fra et af bandets testede musiknumre. I menuen som popper op, klikker du på ”Gå til bookingmodul”.

Magtens Korridorer

Publikumsanalyse

I bookingmodulet får du en publikumsanalyse, som viser profilen på den andel af befolkningen, som ønsker at opleve artisten live. Hertil får du en indikation på om artisten trender op eller ned, samt informationer om billetsalgsefterspørgsel, samt prisforventning.

Bookingmodul

I selve bookingmodulet, kan du filtrere livepublikummet på en masse udvælgelseskriterier.
I nedenstående eksempel, har vi valgt at køre listen på de mest efterspurgte liveartister blandt den andel af befolkningen, der hyppigst går ud og oplever musik, live. Bemærk: Vi stiller os ikke til dommer over hvad befolkningen må udtrykke ønske om at høre live. Hverken artister der er aktive, holder pause eller som er ophørt.

Segmentmatch – 50 år +

Her er ses den aktuelle liste, over de mest efterspurgte liveartister, blandt publikummer over 50 år.

Segmentmatch – Amager Bio

Her er ses den aktuelle liste over de mest efterspurgte liveartister, blandt publikummer der har besøgt Amager Bio og er villige til at betale en billetpris, der ikke ligger i den højeste andel.

Målgruppe til brug for markedsføring

Du kan klikke på den enkelte artist i efterspørgselslisten, og derpå se en kortfattet publikumsprofil. Eller klikke på ”Publikumsanalyse” og få en uddybende analyse til brug for din markedsføring. Eller klikke på ”Kan også godt lide” og se hvilke andre liveartister, samme publikum gerne vil høre.

Nye eller mindre kendte artister

Musiktesten (læs mere under ”Promovering”) sikrer, at de mindre kendte liveartister, også afrapporteres i bookingmodulet. Dette forudsætter, at der er testet minimum 5 musiknumre af artistens musik. Hermed repræsenteres et bredere repertoire, som giver en solid indikation om, i hvilken grad lytterne ønsker at opleve artistens repertoire live.

Datagrundlag

Bookingmodulet afdækker efterspørgslen på både danske og udenlandske artister.

Modulet trækker på to datakilder:

  1. 26.000 kvantitative interview årligt, indsamlet ugentligt.
  2. Musiktest, med artister, der har gennemført mindst 5 musiktest. (læs mere under ”Promovering”).

Bemærk

Bookingmodulet er kun tilgængeligt for bookingbureauer, agenter, festivaler, koncert- og spillesteder.