SPILLESTEDER OG FESTIVALER

Book de rette artister og sælg flere billetter

26.000 livegæster fortæller jer hvad I skal gøre for at få dem til at købe flere billetter. Halvdelen af alle dem der ønsker at høre livemusik, gør det ikke i praksis. Dette skyldes flere årsager. Oftest, at de ikke hører fra jer. At musikprogrammet ikke fænger. At deres seneste oplevelse var dårlig. Svarene får du i Voxhot. Hvem ved mere om publikum end dem selv!

Lad publikum rådgive jer til de bedste liveoplevelser

Sådan fungerer Voxhot for
spillesteder og festivaler

1

Bliv klog på jeres marked og gæster

Alle analyser samlet online - ét sted

Få hjælp fra publikum til at fortælle hvor godt de husker kampagner fra jer. Hvor sandsynligt det er at de vil besøge jer. Hvad de lægger vægt på, både når det gælder de fysiske og musiske rammer. Databasen består af 26.000 interview pr. år.

2

Lav analyser hurtigt og nemt

Vi har allerede samlet de fleste analyser du har brug for

Du kan tilgå alle de mest efterspurgte analyser, hurtigt og nemt. Men du kan også oprette jeres egne spørgeskemaer, sende dem ud og lave lækre rapporter og dashboards. Alt sammen online, hurtigt og super nemt.

3

Book de rette artister

Søg blandt alle danske og internationale artister

Voxmeter spørger hver måned 2.000 danskere, nationalt repræsentativt, om hvilke artister de helst vil høre live. Hertil samles resultaterne fra musiktestene i en repertoire rapport så snart en artist har testet mindst 5 numre.

4

Se en artists fanprofil

Du kan på et splitsekund dykke ned i alle artisters fanprofil

Se en profil af det publikum der vil se den enkelte artist. Se hvordan de fordeler sig på køn, alder og geografi. Hvor ofte de lytter musik og høre livemusik. Hvad de vil betale i billetpris og en indikator for hvor mange billetter de kan sælge.

Start i dag og bliv klogere
på dit publikum og de rette artister