Producere, sangskrivere og sync’s/forlag

Se musikkens ideelle målgrupper

Voxhot tester dine sange på et repræsentativt lytterpanel, så du kan se hvilke målgrupper, musikken appellerer mest til.

Den rigtige lyd, til det rette publikum

Voxhot til dig, der komponerer, skriver eller arbejder med synkronisering

1

Få gratis adgang til databasen

Se hvilken musik, der appellerer til konkrete målgrupper

Lad dig inspirere af vores repræsentative analyser, så du kan blive klogere på musikkens publikum. Her kan du også selv uploade musik, du vil have testet repræsentativt.

2

Test din egen musik - eller kontakt rettighedshavere

Vælg dit lytterpanel - og test din musik

Skal vi teste musikken for dig, eller har du allerede fundet den ideelle sang til din film/reklame? Når du har adgang til databasen, kan Voxhot hjælpe dig med at teste musikken og/eller etablere kontakt til rettighedshaverne.

3

Se den ideelle målgruppe

Stemmer din forventninger overens med virkeligheden?

Voxhot tester musikken repræsentativt på 34 punkter, og derfor kan vi give dig et sandfærdigt billede af dit marked.
Er du i forvejen bekendt med dele af din målgruppe, kan du specificere dit lytterpanel yderligere – ned til mindste detalje.

4

Brug Voxhots data til at ramme det rigtige publikum

Kombiner kunst og data

Voxhot giver dig den fordel, at du kan se hvilke målgrupper, der er mest positive, overfor den musik du tester. Find den rigtige musik til din film/reklame – eller markedsfør dine kompositioner til de rette segmenter/samarbejdspartnere.

5

Anonym eller offentlig?

Del resultatet med andre i branchen - eller hold det helt privat

Vælg selv om du vil være anonym eller gøre dit resultat tilgængeligt for andre. Flere labels, radiostationer, syncs, spillesteder m.fl. har adgang til Voxhots database, hvor de kan gå på opdagelse blandt de offentliggjorte analyser.

Start i dag og bliv klogere
på din målgruppe

Et unikt værktøj

Se hvad brugerne siger

“Som sangskriver har jeg været glad for at bruge Voxhot til at få en fornemmelse af, hvordan min single ville klare sig, og hvor i landet man kunne lide sangen”

Niels Mosumgaard, musiker og sangskriver

Outlandish

Det har været rigtig sundt for os at blive testet på Voxhot, og få et kig lige ind i hvad folk siger til vores musik. Vi har både lært noget nyt, om hvem vores fans er, og vi har fået bekræftet nogle af de antagelser, vi har om os selv.

Waqas,
Musiker, Outlandish.

Copenhagen Records

Voxhot er et stærkt redskab, som vi i fremtiden vil benytte i forbindelse med udvalgte udgivelser. Ligeledes er det en liste, hvor jeg vil følge udviklingen, og se om jeg støder på interessante kunstnere, som jeg ikke har hørt før.

Mathias Laursen
Product Manager, Copenhagen
Records

Nexus Music

Vores oplevelse med Voxhot har været fænomenal i form af forberedelsen til seneste udgivelse af Micky Skeel. Jeg vil klart anbefale Voxhots analyser til alle, som skal ud og have et overblik, over hvilket marked de skal lægge vægt på.

Oskar Avlskarl
A&R Manager, Nexus Music

Den dybeste indsigt

Fordele med Voxhot

Få indsigt i alle segmenters feedback på din musik

Voxhot tester musikken for dig, og du kan se alle segmenternes reaktioner. Vi viser dig din ideelle målgruppe, men også dem, musikken ikke appellerer til. På den måde kan du markedsføre musikken til det rigtige publikum.

Repræsentativ test af musikken

Som noget helt unikt tester Voxhot din musik på et repræsentativt udsnit af danskerne. Det giver dig dybdegående indsigt i dit marked. Vi efterlever videnskabligt anerkendte principper, så du altid får et retvisende resultat.

Se hvor musikkens potentiale er størst

Vi giver dig indgående kendskab til din ideelle målgruppe - og dem du skal styre udenom. Med Voxhots analyse bliver du bekendt med målgruppens alder, geografi, medievaner, hvilken stemning musikken sætter dem i m.m.

Feedback på 34 forskellige områder

I din markedsanalyse får du feedback på 34 forskellige parametre. Dertil har lytterpanelet også mulighed for selv at tilføje kommentarer, som du selvfølgelig også kan læse i din analyserapport. Det tager os tre dage at teste din musik.

Vælg selv hvilke segmenter du vil teste musikken på

Lader du Voxhot teste musikken, får du et billede af hele dit danske marked. Vi kan også specificere lytterpanelet ud fra dine konkrete ønsker. Det er også muligt at bruge Voxhot gratis, hvor du selv vælger dit eget lytterpanel.

Den rette musik til din målgruppe

Inde i Voxhots database kan du både se resultatet af dine egne tests, men også finde analyser af andre sange, der allerede er testet. Indtast nogle få oplysninger om din målgruppe og se hvilken musik, der appellerer til dem.

Start i dag

Kom i gang nu. Få gratis adgang til databasen - eller lad os teste din musik.