Artister og bands

Målret din musik til det rigtige publikum

Se til hvem, og hvor, din musik har størst potentiale. Brug Voxhots analyse til at målrette din musik til pladeselskaber, fans, radiostationer og andre aktører.

Målrettet markedsføring af din musik

Sådan fungerer Voxhot for artister og bands

1

Upload én eller flere sange

Vælg dit eget lytterpanel - eller lad Voxhot gøre det for dig

Voxhot kan teste din musik på et bredt spektrum af lyttere, der er repræsentativt for hele Danmark. På den måde kan du se blandt hvilke målgrupper, din musik har størst potentiale.

2

Send musikken til lytterpanelet

Når du har valgt dit lytterpanel, er vi klar til at teste musikken

Vælger du Voxhots repræsentative lytterpanel, går der tre dage, før du får en færdig analyserapport. Du kan også bruge Voxhot gratis, og selv vælge hvem du vil invitere til dit lytterpanel.

3

Se og download din analyse

Efter tre dage får du alle detaljer om musikkens publikum

Voxhot viser dig testpersonernes feedback på 34 forskellige punkter. Se dit resultat og brug vores data til at målrette din musik til de rigtige medier, radiostationer, spillesteder m.m. Voxhot giver dig unik viden til din markedsføring.

4

Del dit resultat med musikbranchens aktører

Lad festivaler, labels og radiostationer finde din musik!

Samtlige danske festivaler, spillesteder, labels, radiostationer og andre medier har gratis adgang til Voxhots database. Her kan de søge og finde musik, der passer til deres målgrupper. Er det dig, de leder efter?

Start i dag og bliv klogere
på dine fans

Et unikt værktøj

Se hvad brugerne siger

“Som sangskriver har jeg været glad for at bruge Voxhot til at få en fornemmelse af, hvordan min single ville klare sig, og hvor i landet man kunne lide sangen”

Niels Mosumgaard, musiker og sangskriver

Outlandish

Det har været rigtig sundt for os at blive testet på Voxhot og få et kig lige ind i, hvad folk siger til vores musik. Vi har både lært noget nyt om, hvem vores fans er, og vi har fået bekræftet nogle af de antagelser, vi har om os selv.

Waqas,
Musiker, Outlandish.

Johnny Madsen og Laura Mo

Voxhots data sætter os i stand til at målrette vores markedsføring mod det publikum, som viste sig mest interesseret i vores udgivelse. Vi undgår på samme måde at ramme ved siden af den primære målgruppe for sangen.

Jens Ove Friis / Direktør, Reo-records
Om sangen “Hvis vi bare var 2”

Nexus Music

Vores oplevelse med Voxhot har været fænomenal i form af forberedelsen til seneste udgivelse af Micky Skeel. Jeg vil klart anbefale Voxhots analyser til alle, som skal ud og have et overblik, over hvilket marked de skal lægge vægt på

Oskar Avlskarl
A&R Manager, Nexus Music

Den dybeste indsigt

Fordele med Voxhot

Få indblik i alle segmenter, der kan lide din musik

Voxhot tester musikken for dig, og du kan se alle segmenternes reaktioner. Vi viser dig din ideelle målgruppe, men også dem, musikken ikke appellerer til. På den måde kan du markedsføre musikken til det rigtige publikum.

Repræsentativ test af musikken

Som noget helt unikt kan Voxhot teste din musik repræsentativt, hvilket giver dig indblik i dit marked. Vi efterlever videnskabligt anerkendte principper for statistik, så du altid får et retvisende resultat.

Se hvor musikkens potentiale er størst

Med en repræsentativ test af musikken får du indgående kendskab til dit publikum. Du bliver bekendt med deres alder, geografi, medievaner, hvilken stemning musikken sætter dem i, hvad tid på dagen de helst vil høre det m.m.

Feedback på 34 forskellige områder

I din markedsanalyse giver vi dig feedback på 34 forskellige områder. Dertil har lytterpanelet mulighed for selv at tilføje kommentarer, som du selvfølgelig også kan læse i din analyserapport.

Vælg selv hvilke segmenter du vil teste musikken på

Lader du Voxhot teste musikken bredt, får du et billede af hele dit marked, i Danmark. Vi kan også specificere lytterpanelet ud fra dine ønsker. Yderligere kan du også bruge Voxhot gratis og vælge dit eget lytterpanel.

Den rette musik til de rigtige målgrupper

Inde i Voxhots database kan du både se resultatet af dine egne tests, men også finde analyser af andre sange, vi har testet. Indtast nogle få oplysninger om din målgruppe og se hvilken musik, der også appellerer til dem.

Start i dag

Kom i gang nu - se markedet for din musik!