radiostationer og PRESSE

Bliv klogere på Danmarks lyttersegmenter

I Voxhot er det et repræsentativt tilfældigt udvalg blandt den danske befolkning, der har lyttet og taget aktivt stilling til den enkelte artists musik. Altså ikke blot viden baseret på billetsalg eller ”Spotify-folket”, men hele befolkningen. Velkommen til et alternativt vidensgrundlag, der kaster lys på nye lyttersegmenter på baggrund af hele befolkningen og dermed en bredere musiksmag end den viden, vi beriges med fra streaming og nettet.

Lad lytterne rådgive jer til de bedste musikoplevelser

Sådan fungerer Voxhot for radiostationer og medier

1

Få gratis adgang til Voxhot

Alle analyser om musik online - samlet ét sted

Gå på opdagelse og se, hvordan lytterne tager imod artisternes musik. Udforsk lytternes musiksmag, vaner, prioriteringer og præferencer. Er du ansat i en virksomhed, der officielt er registreret som en radio- eller medievirksomhed, får du gratis adgang til alle musiktests.

2

Buket af analyser om musik

Tillæg til din viden fra billetsalg og fx Spotify-brugerne

I Voxhot har du adgang til en lang række analyser om lytterne og hvad de synes om de enkelte artisters musik. Både specifikke musiknumre, men også en artists musikrepertoire. Alt sammen viden baseret på repræsentative stikprøver blandt hele befolkningen. Altså en udvidelse af den viden, du hidtil har kunnet hente fra billetsalg og fx Spotify-brugerne.

3

Musiksmag og diversitet

Viden baseret på et repræsentativt udsnit af befolkningen

Informationer om artisters musik hentes oftest fra fx Spotify, der dog kun afspejler knap halvdelen af befolkningen, primært de yngste.  

I Voxhot er alt viden om lytterne baseret på hele befolkningen. Her kan du slå op, hvilken musik de synes bedst om. Og du kan segmentere efter lyttersegmenter som fx køn, alder, geografi samt hvilke radiostationer og medier de benytter. Eller find de numre, lytterne mener passer bedst til en specifik stemning, anledning eller et specifikt tidspunkt på døgnet.

4

Lytter- og mediesegmenter

Find nye forretningssegmenter og se udvikling

Som medie og radiostation kan du få udvidet adgang til Voxhot med adgang til dybere analyser om lytter- og mediesegmenter. Her kan du ikke alene koble, hvilke artister og musik, der er relevante for jer selv. Men også baggrundsprofiler på eksisterende og potentielle lyttere og læsere. Her behandles store mængder data, som kobles og udleder information til lige netop jer for at skabe bedre forretning. 

Start i dag og bliv klogere
på dit publikum og de rette artister

Den dybeste indsigt

Dine fordele med Voxhot

Se hvilken musik, der har størst appel til dit publikum

Voxhots værktøj gør det muligt for dig at få af-/bekræftet, hvorvidt din intuition holder stik. Uanset hvor stort eller småt dit publikum er, giver vi dig et sandfærdigt billede af, om musikken appellerer til din målgruppe.

Hold dig konstant opdateret

Med Voxhot kan du indtaste data for din målgruppe og abonnere på ny musik, der passer til den. Du får automatisk en mail hver gang, at vi har testet en sang, der appellerer til din målgruppe, så du holder dig opdateret med de nyeste tests.

Sammensæt dit eget lytterpanel

Er du i tvivl, om en given sang eller kunstner passer ind i dit program? Få Voxhot til at sammensætte et lytterpanel, der er repræsentativt for din målgruppe - og se hvad de synes om sangen(e).

100% gennemsigtighed - ingen juridiske knuder

Voxhot samarbejder med KODA, så du aldrig kommer i juridisk klemme. Så længe, at musikken er udgivet, er det lovligt for dig at få den testet - også selvom du ikke har skrevet eller komponeret sangen(e).

Det tager os tre dage at give dig en analyse

- Såfremt du selv uploader musik til en repræsentativ test. Arbejder du for et medie, en festival eller et spillested kan du få gratis adgang til databasen, hvor du kan se alle vores analyser af forskellige sange og genrer.

Detaljeret overblik over publikums præferencer

Voxhot viser dig lytterpanelets feedback på minimum 34 punkter. Her kan du fx få indblik i hvad tid på dagen, at din målgruppe helst vil høre musikken, hvor ofte de tager til koncerter, medievaner og meget mere.

Start i dag

Kom i gang nu. Få gratis adgang til databasen