Spillesteder, festivaler, radiostationer og andre Medier

Den ideelle musik til din målgruppe

Gå på opdagelse i Voxhots database og se musikken, der appellerer mest til din målgruppe. Du kan også vælge selv at teste nye sange til dit program, playliste m.m.

Den rette lyd til dit publikum

Sådan fungerer Voxhot for bookere, medier og radiostationer

1

Få gratis adgang til databasen

Bookere, journalister, radiostationer og nyhedsmedier

Arbejder du med en af de ovenstående titler, kan du få gratis adgang til databasen. Her kan du se Voxhots forskellige musiktests og få indblik i analyserne.

2

Find relevant musik, til dit program

Vi har testet mere end 1000 sange og kataloget øges dagligt

Sortér i Voxhots analyser ved at søge på konkrete målgruppesegmenter. Indtast blot få oplysninger om dit publikum og se hvad, der appellerer til dem. Du kan også gøre det omvendt. Søg på musikken, og se målgrupperne.

3

Se de mest efterspurgte artister

Få adgang til danskernes “Most Wanted” liste

Se hvilke artister, der har størst appel til det brede publikum. Voxhot opdaterer hele tiden listen over de artister og bands, der er danskernes mest eftertragtede, når det kommer til musikfestivaler, koncerter, streams og radioplays.

4

Upload selv musik

Har musikken det fornødne potentiale?

Vælg selv hvilken musik Voxhot skal teste for dig. I alt får du feedback på 34 punkter samt kommentarer fra panelet, på godt og ondt. Vælg selv om dit lytterpanel skal være internt eller repræsentativt for hele landet, eller afgrænset til dit område.

5

Se dit resultat

Var det, som du forventede?

Voxhot viser dig, om den musik du tester, har potentiale blandt dit publikum. Det kan være en artist til din festival eller en ny sang til din radiostations playliste(r). Yderligere fortæller vi dig, hvad tid på dagen, at de forskellige målgrupper foretrækker at lytte til musikken og meget mere. 

Få gratis adgang til databasen!

Et unikt værktøj

Se hvad brugerne siger

“Disse data sætter os i stand til at målrette vores markedsføring mod det publikum, som viste sig mest interesseret i vores udgivelse. Vi undgår på samme måde at ramme ved siden af den primære målgruppe for sangen”

Jens Ove Friis. Direktør, Reo-records

Outlandish

Det har været rigtig sundt for os at blive testet på Voxhot, og få et kig lige ind i hvad folk siger til vores musik. Vi har både lært noget nyt, om hvem vores fans er, og vi har fået bekræftet nogle af de antagelser, vi har om os selv.

Waqas,
Musiker, Outlandish.

Copenhagen Records

Voxhot er et stærkt redskab, som vi i fremtiden vil benytte i forbindelse med udvalgte udgivelser. Ligeledes er det en liste, hvor jeg vil følge udviklingen, og se om jeg støder på interessante kunstnere, som jeg ikke har hørt før.

Mathias Laursen
Product Manager, Copenhagen
Records

Nexus Music

Vores oplevelse med Voxhot har været fænomenal i form af forberedelsen til seneste udgivelse af Micky Skeel. Jeg vil klart anbefale Voxhots analyser til alle, som skal ud og have et overblik, over hvilket marked de skal lægge vægt på.

Oskar Avlskarl
A&R Manager, Nexus Music

Den dybeste indsigt

Dine fordele med Voxhot

Se hvilken musik, der har størst appel til dit publikum

Voxhots værktøj gør det muligt for dig at få af-/bekræftet, hvorvidt din intuition holder stik. Uanset hvor stort eller småt dit publikum er, giver vi dig et sandfærdigt billede af, om musikken appellerer til din målgruppe.

Hold dig konstant opdateret

Med Voxhot kan du indtaste data for din målgruppe og abonnere på ny musik, der passer til den. Du får automatisk en mail hver gang, at vi har testet en sang, der appellerer til din målgruppe, så du holder dig opdateret med de nyeste tests.

Sammensæt dit eget lytterpanel

Er du i tvivl, om en given sang eller kunstner passer ind i dit program? Få Voxhot til at sammensætte et lytterpanel, der er repræsentativt for din målgruppe - og se hvad de synes om sangen(e).

100% gennemsigtighed - ingen juridiske knuder

Voxhot samarbejder med KODA, så du aldrig kommer i juridisk klemme. Så længe, at musikken er udgivet, er det lovligt for dig at få den testet - også selvom du ikke har skrevet eller komponeret sangen(e).

Det tager os tre dage at give dig en analyse

- Såfremt du selv uploader musik til en repræsentativ test. Arbejder du for et medie, en festival eller et spillested kan du få gratis adgang til databasen, hvor du kan se alle vores analyser af forskellige sange og genrer.

Detaljeret overblik over publikums præferencer

Voxhot viser dig lytterpanelets feedback på minimum 34 punkter. Her kan du fx få indblik i hvad tid på dagen, at din målgruppe helst vil høre musikken, hvor ofte de tager til koncerter, medievaner og meget mere.

Start i dag

Kom i gang nu. Få gratis adgang til databasen