BRUGERNE SIGER ...


GAFFA – BOOKMAKER SPOILER

Den 5. marts forudsagde VoxHot at Ben & Tan ville vinde i Dansk Melodi Gran Prix den 7. marts - og at Sander Sanchez ville blive nummer to.

Klik her og læs GAFFAs artikel.

OUTLANDISH

Det har været rigtig sundt for os at blive testet på Voxhot og få et kig lige ind i, hvad folk siger til vores musik på Gyngemose Parkvej. Den anden aften hørte vi på vores nye idéer med Voxhot testen i baghovedet og blev mindet om, hvad Outlandish er i folks bevidsthed. Det er en meget reel form for feedback, som vi allerede har kunnet bruge rent musikalsk. Vi har både lært noget nyt om, hvem vores fans er, og vi har fået bekræftet nogle af de antagelser, vi i forvejen har om os selv.

– Waqas, Outlandish.

MICKY SKEEL

Vores oplevelse med VoxHot har være fænomenal i form af forberedelse til seneste udgivelse af Micky Skeel. Praktisk talt alle parametre der er blevet målt på har stemt overens med resultatet af både geografier og demografien, som vi har kunne indhente ud fra eksterne kilder, såsom Spotify for artists. Jeg vil klart anbefale VoxHots analyser til alle som skal ud og have et klart overblik over hvilket marked de skal lægge vægt på i deres markedsføring.

Oskar Avlskarl
A&R Manager, Nexus Music

MATHIAS LAURSEN

VoxHot er et stærkt redskab, som vi i fremtiden vil benytte i forbindelse med udvalgte udgivelser. Ligeledes er det en liste hvor jeg vil følge udviklingen, og se om jeg støder på interessante kunstnere, som jeg ikke har hørt før.

Mathias Laursen
Product Manager, Copenhagen Records

JOHNNY MADSEN & LAURA MO

I forbindelse med udgivelsen af duetten "Hvis vi bare var 2" med Laura Mo og Johnny Madsen, sendte vi sangen til Voxmeter. Vi fik værdifulde data tilbage. Disse data sætter os i stand til at målrette vores markedsføring mod det publikum, som viste sig mest interesseret i vores udgivelse. Vi undgår på samme måde at ramme ved siden af den primære målgruppe for sangen.

Jens Ove Friis
Direktør, Reo-records

NIELS MOSUMGAARD

Som sangskriver har jeg været glad for at bruge VoxHot til at få en fornemmelse af, hvordan min single ville klare sig og hvor i landet man kunne lide sangen. Det virker som et effektivt værktøj i forbindelse med udgivelser, men også til at få et overblik over publikum og segmenter i befolkningen i det hele taget.

Niels Mosumgaard, musiker og sangskriver

JEPPE ALMSKOU

At man som upcoming musiker kan se at der er mange danskere der potentielt synes ens musik lyder fedt, og konkret hvem det er der synes det - er utroligt bekræftende og givende i forbindelse med den musikalske rejse

Jeppe Almskou, musiker

DRENGENE FOREVER

Når man er et nyt band er Voxhot testen intet mindre end guld værd. Du aner jo intet om hvordan andre end din nærmeste familie og venner hører musikken, og så pludselig får du at vide, hvordan Danmark lytter til et nummer - i nådesløse detaljer. Nogle informationer er bekræftelser på de antagelser, vi i forvejen har haft om et nummer, andre er øjenåbnere. Det hele er naturligvis meget anvendeligt i markedsføring, for med ét ved du noget om, hvor dem der kan lide din musik bor, hvor gamle de er og ikke mindst hvad det er ved musikken, de køber ind på. Men rent musikalsk kan man sjovt nok også lade sig inspirere af hårde data uden at det bliver sådan noget med at indrette og skære musikken på, hvad man tror publikum gerne vil høre. Voxhot testen er meget direkte og helt uden filter feedback, som er svær at opnå på andre måder før, man er på markedet. For dem man selv beder om feedback er næsten altid.

Morten Krøgholt, Drengene Forever

TOP CHART FRIGIVELSER